Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Aan alles komt een eind

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Aan alles komt een eind

Met veel pijn in ons hart willen we je graag vertellen dat dit het einde is van Habbofun.nl als actieve en officiële fansite. Bijna 9 jaar lang hebben we ontzettend genoten van het beheren en ontwikkelen van Habbofun en natuurlijk zijn we ontzettend trots op wat we in die tijd allemaal bereikt hebben. Dat had natuurlijk niet gekund zonder jou, de bezoeker. Daar willen we je heel erg voor bedanken!

Waarom?
Interesses veranderen, groeien met je mee en maken het leven interessant. Desalniettemin is dit een hele moeilijke beslissing geweest om te maken, we hebben er ook een lange tijd over nagedacht! Habbo is nog steeds een geweldige plek waar je fantastische mensen kunt ontmoeten. De “passie” die er was voor het onderhouden van een fansite heeft plaats gemaakt voor andere hobby’s en bezigheden en ook tijd speelt een belangrijke rol.

Wat gebeurd er met de website?
Omdat we weten dat er een heleboel habbo’s zijn die bepaalde tools op de website regelmatig gebruiken blijft de website in de huidige staat voorlopig gewoon te bezoeken, alle tools blijven beschikbaar en mocht er een keer iets moeten gebeuren, dan zullen we dat ook gewoon aanpassen. Actuele dingen zoals het nieuws, badges en andere informatie wordt niet meer bijgewerkt.

Bedankt!
Je komt nergens zonder hulp, in welke vorm dan ook. Zoals eerder gezegd ben jij als bezoeker heel erg belangrijk geweest, daar willen we je nog een keer voor bedanken! Daarnaast willen we de volgende personen nog eens extra bedanken voor hun hulp en samenwerking:
– Filomiena, Daafke & Alacazem (Habbo NL staff)
– Kaboombastic (Sulake staff)
– Ghust, Melvinneke123, H-T, !!!Toon!!!, Laptopdoos, -Emky-, Anne-oeds & Volume- (Habbo NL fansites)
– Trommelgeroffel, L-rider & Mesox (ex-beheerders)

Namens het hele team van Habbofun, bedankt,
!Zenda!