Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

F.A.Q.

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

F.A.Q.

Wat is een FAQ?
FAQ betekend Frequently Asked Questions, dat zijn veel gestelde vragen. Als je een vraag hebt die veel voorkomt, staat het antwoord waarschijnlijk hier wel tussen. dus kijk eerst hier even, voor je het aan ons vraagt!

Klik op een vraag om meteen naar het antwoord te gaan
Wat is Habbofun?
Kan ik solliciteren op Habbofun?
Kan ik habbofun ook op mijn telefoon/ipod bezoeken?
Kan ik hier gratis credits of meubels krijgen?
Waar kan ik het hotel in?
Kan ik Habbo ook op mijn mobiel spelen?
Een download op de downloadspagina doet het niet, of het lukt me niet hem te gebruiken. Kunnen jullie helpen?
Ik kan niet (meer) reageren op een nieuwsartikel?
Kan ik inloggen op Habbofun?
Maakt Habbofun gebruik van Cookies?
Ik heb een fout/bug gevonden in Habbofun!

Kom je er niet uit? Stuur je vraag in via de contactpagina!
Klik hier!

Wat is Habbofun?
Habbofun is een bekende fansite van het populaire jongerenspel Habbo. Als fansite proberen we jou op de hoogte te houden van het laatste nieuws en hebben we veel nuttige informatie die je kunt gebruiken om een echt ervaren Habbo te worden. In het fancenter vind je verschillende tools om je eigen website of profiel op te pimpen. Habbofun.nl is er voor jouw dagelijkse extra dosis Habbo!

Kan ik solliciteren op Habbofun?
Habbofun is gemaakt en word onderhouden door Habbo’s, als jij daaraan mee wilt werken kun je solliciteren op deze pagina.

Kan ik habbofun ook op mijn telefoon/ipod bezoeken?
Ja, zodra je naar Habbofun op een mobiel apparaat gaat word je gevraagd of je naar de gewone of mobiele versie wilt. De gewone versie heeft natuurlijk meer tools en informatie, maar de mobiele versie laad veel sneller, waardoor je ook met langzame verbindingen snel kunt surfen!

Kan ik hier gratis credits of meubels krijgen?
Nee, Credits en meubels krijg je alleen via Habbo zelf. Credits koop of verdien je en meubels koop je in de catalogus. Mensen die zeggen dat je deze bij hun gratis kunt krijgen zijn altijd aan het liegen!

Waar kan ik het hotel in?
Habbofun.nl is geen retro. Retro hotels zijn gevaarlijk en verboden. De maker van de retro kan jou gegevens bekijken en weggeven, zo kun je spam, virussen en keyloggers krijgen.

Kan ik Habbo ook op mijn mobiel spelen?
Android telefoons kunnen overweg met flash, je zou Habbo er in principe dus op kunnen spelen. Maar omdat Habbo redelijk zwaar is voor mobiele apparaten zal hij regelmatig crashen. iPhones en iPods kunnen niet met flash overweg en voorlopig dus geen Habbo starten. Er gaan geruchten dat Sulake bezig is met een App voor Habbo op je telefoon!

Een download op de downloadspagina doet het niet, of het lukt me niet hem te gebruiken. Kunnen jullie helpen?
Alle downloads zijn getest voor we ze plaatsen, het is dus niet waarschijnlijk dat ze niet werken. Als je niet voldoende verstand van HTML, PHP en CSS hebt zijn sommige downloads lastig te begrijpen. Helaas kunnen we je hier niet mee helpen. Als we dit bij alle verzoeken zouden doen, houden we geen tijd meer over om Habbofun bij te werken!

Ik kan niet (meer) reageren op een nieuwsartikel?
Het kan zijn dat een Nieuwsreporter ervoor heeft gekozen om reacties uit te zetten, dit kunnen verschillende reden hebben. Als een bericht één week oud is kun je hier automatisch niet meer reageren. Dit is om spam-reacties te voorkomen.

Kan ik inloggen op Habbofun?
Nee, Habbofun maakt geen gebruik van een ledensysteem omdat het volgens ons niet veel toevoegde aan de website. We hebben daarom besloten om back to basic te gaan. (zonder ledensysteem)

Maakt Habbofun gebruik van Cookies?
Ja, Habbofun maakt gebruik van Cookies. Cookies zijn kleine bestanden die worden opgeslagen op je computer. Deze zijn niet schadelijk of gevaarlijk.

Ik heb een fout/bug gevonden in Habbofun!
Het kan voorkomen dat er een foutje ergens op de site zit. We controleren de pagina’s regelmatig op fouten. Mocht je toch iets tegenkomen wat niet werkt laat het ons dan even weten via de contact pagina.