Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Habbo Club

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Habbo Club

Zin in iets extra’s? Meer privileges? Meer kledingkeuze? Gigantische kamers? Word lid van de Habbo Club en het kan allemaal! Als Habbo Club lid mag je iedere maand 2 meubels uit de speciale HC collectie kiezen, kun je superhandige commando’s gebruiken om te zien wie er in de kamer is, en een lijst met alle meubi in de kamer! Maar er is nog veel meer! Je kunt lid worden van Habbo Club via de speciale pagina in de shop, 1 maand club kost 25 credits, 3 maanden kost je 60 credits.

HC badge
2 HC meubels per maand
Chatcommando’s
HC kledingstukken
900 extra vrienden
4 extra dansmoves
14 extra kamervormen
kamers met trappen
kamers zonder muren

Commando’s?

Met een commando kun je heel snel iets uitvoeren. De meeste commando’s zijn alleen voor clubleden!
:Chooser – Lijst met alle habbo’s in de kamer
:Furni – Lijst met alle meubi in je kamer
:Pickall – Pak alle meubi in je kamer op
:Kick [habbo] – Stuur iemand weg
:Kickall – Stuur iedereen weg!

Kamerlayouts

Als HC heb je dus meer keus uit kamers die je wilt maken. De een is enorm, de ander iets bescheidener. Met deze speciale vormen is het makkelijker om bijvoorbeeld een doolhof of spannende puzzel te maken! Een toneelstuk of gewoon een tentoonstelling kan natuurlijk ook.

HC collectie

Als clublid mag je iedere maand 2 speciale clubmeubels uitkiezen, deze vind je op de speciale pagina in de shop. De meubels kosten niets, maar je kunt ze niet direct allemaal kiezen, hoe langer je lid bent, hoe meer keus je hebt. Eens in de zoveel tijd wisselt deze collectie, je kunt er dus ook voor kiezen om je punten te bewaren!

Oude voordelen

Habbo is veel veranderd de afgelopen jaren, vroeger had je als clublid andere voordelen dan nu, sommige voordelen kun je nog steeds gebruiken, maar worden niet meer actief gebruikt.
– Je had voorrang op de wachtrij in kamer, door de speciale HC wachtrij.
– Je hebt de keuze uit 2 extra stijlen op je Habbo Home
– Je hebt meer ruimte op je Habbo Home
– Je had exclusieve toegang tot “Club Mammon” en “De Gouden Draak” (openbare ruimtes)