Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Habbo Helpers

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Habbo Helpers

De Habbo Helpers zijn er voor jou!
Kom je er niet uit? Hulp nodig bij het maken van je meesterlijke wired reactie? Of gewoon zin in een gezellige rondleiding door Habbo? Stop met zoeken! Habbo Helpers zijn er speciaal voor jou problemen! En ze zijn supermakkelijk te vinden!

Wat zijn Helpers?
Een Helper is een normale Habbo, net als jij en ik. Alle Habbo’s die aan bepaalde voorwaarden voldoen kunnen de Helperfunctie aanzetten, vanaf dat moment kunnen ze opgeroepen worden door een habbo die hulp nodig heeft.
Een Helper weet meestal veel van Habbo en kan al je vragen beantwoorden

Zijn Helpers Habbo Staff?
Nee! Helpers zijn net als jij en ik gewone Habbo’s. Met vragen over vermiste credits of meubels kunnen ze je dus niet helpen.

Hoe vind ik een helper?
Als je hulp nodig hebt is het vrij simpel om die ook te krijgen. In je Habbo scherm staat rechtsbovenin een woordje “Help”, klik erop en er verschijnt een handige popup waar je kan kiezen welk probleem je hebt. Klik op “Vraag een rondleiding” of “Vraag om instructies” om er een Helper bij te halen!

Hoe word ik een helper?

Je kunt niet zomaar een Helper worden. Je moet eerst voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat je voldoende kennis hebt van Habbo om ook anderen te kunnen helpen. Deze voorwaarden zijn:
– Bevestigd e-mail adres
– Minimaal 480 minuten in het Hotel geweest
– Je Habbo is minstens 14 dagen oud
– Minstens 6x respect gekregen
– Minstens 10x respect uitgedeeld
– Minstens 10x een huisdier geaait
– Minstens 20 kamers bezocht
– Minstens 5 helpers geroepen en beoordeeld
– Lid van de groep voor Gidsen van Habbo
– De quiz over de Habbo regels foutloos gehaald.

Je vindt je voortgang in je talentenoverzicht. Klik op “Ik” in je menu binnen Habbo en dan op “Talenten” om deze te bekijken!

Voldoe je aan de voorwaarden?
Dan is je Helperstatus geactiveerd. Je kunt nu beginnen als helper. Klik nogmaals op “Ik” in je menu binnen Habbo en dan op “Helper instrumenten”, activeer je dienst (klik op de rode knop, deze word dan groen) om hulpverzoeken te ontvangen!