Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Huisdieren

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Huisdieren

Huisdieren maken ons leven in Habbo plezierig en geven je een warm welkom. Zonder deze trouwe dieren zou het een stuk eenzamer zijn in je kamers. Waar het ooit begon met een hond en een kat, zijn er inmiddels al meer dan 10 diersoorten te vinden in ons hotel!

Verschillende diersoorten
Momenteel staan er 8 dieren in de catalogus. Met een prijs van 20, tot 30 credits.
– Honden
– Katten
– Biggetjes
– Leeuwen
– Kikkers
– Spinnen
– Draken
– Paarden
– Monsterplanten

Er stonden natuurlijk nog veel meer dieren in de catalogus. In totaal waren er 14 dieren te koop.
– Krokodillen
– Beren
– Terriërs
– Neushoorns
– Kuikentjes
– Konijntjes
– Dwergen

Een huisdier verzorgen
Net als een echt huisdier heeft een huisdier op Habbo ook verzorging nodig. Ze zullen niet doodgaan, maar worden wel trager en minder enthousiast als je ze niet verzorgt. Een huisdier drinkt, eet en wil graag aandacht.
In de dierenwinkel vind je naast dieren ook accesoires zoals drinkbakjes, snacks, eten en speeltjes. Door deze dingen in je kamer te hebben kan je huisdier zichzelf vermaken.

:mutepets
:mutepets is een commando die in mei 2012 aan Habbo toegevoegd is. Met deze command kan jij je huisdieren op stil zetten, je kan dan gewoon doorpraten zonder al dat kabaal van je huisdieren. Let op: als je je kamer opnieuw binnen komt kunnen al je huisdieren weer praten!

Trainen & Commando’s
Een huisdier moet getraint worden als je wil dat hij commando’s opvolgt. Zo kun je een hond met je mee laten lopen en een draak een spetterende vuurshow laten geven. Voor dat ze naar je luisteren zul je met ze moeten trainen. Klik op je huisdier en dan op de knop Train. In het menu vind je dan de commando’s die je huisdier al kent. Door te trainen doe je ervaring op. Hoe meer ervaring, hoe meer commando’s je dier kent. Zorg er wel voor dat de blijheid en de energie van je huisdier op niveau zijn, anders zullen ze je alsnog negeren.

Huisdier Achievements
Door je huisdier eten te geven, te trainen, en door zoveel mogelijk dieren te hebben, verdien je Achievementbadges. In het “Score” overzicht vind je de achievements die je al behaald hebt, en de achievements die je nog kunt doen. Hiermee verdien je speciale badges, pixels en achievementpunten!

Speciale dieren
Naast de huisdieren die voor iedereen beschikbaar zijn, zijn er ook dieren voor VIP’s en HCs. De Toermalijnse Anijsdraak, de gouden kikker en de ijsblauwe spin zijn hier een voorbeeld van.