Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Games, om nooit te vergeten

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Games, om nooit te vergeten

Sinds het begin van de beta (V34) zijn de originele games niet meer beschikbaar. In plaats hiervan zijn er andere mogelijkheden voor in de plaats gekomen. Zoals games in je eigen kamer. Omdat de originele games erg geliefd waren zal deze gids ter herinnering online blijven.

BattleBall: Rebound!

Battle Ball Rebound is een spannend tactisch multiplayer spel waarbij het erom gaat sneller en slimmer te zijn dan je tegenstander. Battle Ball Rebound is de creatie van de legendarische Habbo Red::Devil. Ondanks zijn mysterieuze verdwijning tijdens de laatste testfase heeft hij het spel nagelaten aan alle Habbo’s. Het is een bitterzoet verhaal, maar met een happy-end: Battle Ball Rebound, het gekste en spannendste spel in de geschiedenis van Habbo is losgelaten in het Habbo Hotel!

Stuiter samen met je team de arena rond en probeer zoveel mogelijk punten te scoren door op tegels te stuiteren en te blokkeren. Heeft jou team de meeste punten gescoord? Dan win je! Door games te spelen en te winnen kun je verschillende achievements behalen. En er worden iedere week badges uitgedeeld aan de habbo’s met de meeste punten.

Door “Het vernieuwde Habbo” is het niet meer mogelijk een spel battleball aan te maken of mee te doen. Sinds zomer 2010 kun je battleballen in je eigen kamer! Bekijk de BattleBanzai gids om hier meer over te lezen.

SnowStorm

In dit hilarische sneeuwballen spel draait het allemaal om snelheid. Gebruik je muis om sneeuwballen op een ander te gooien. Maar pas op! Als je geraakt wordt ben je een paar seconden knock-out en kan je dus niet bewegen. Je hebt ruimte voor 5 ballen. Zijn ze op? Dan kun je nieuwe ballen maken door op de knop te drukken of bij een ballenmachine te gaan staan.

Verschuil je achter bomen, muren en andere obstakels. Met de SHIFT toets kun je hoge ballen gooien. Deze gaan langzamer, maar gaan wel over obstakels heen.

Sinds de winter van 2011 kun je weer meedoen aan een potje snowstorm! Gebruik het speciale `Games´ menu in Habbo om te beginnen!

Wiebel Giebel

Wiebel giebel is een kletsnat worstel gevecht. Op een aantal drijvende ballen in het zwembad is het aan jou om je tegenstander te verslaan. Met verschillende toetsencombinaties kun je vechten én in balans blijven. Als je in het water valt heb je verloren. Als je de ander eerst in het water hebt gekregen win je, daarna is je volgende tegenstander aan de beurt. Jij blijft staan zolang je wint.

Vlak voor het begin van de beta is wiebel giebel voorgoed uit de navigator verdwenen.

De Duikplank

De duikplank is niet echt een spel. Je kunt niet van iemand winnen. Je kunt wel je kunsten vertonen en anderen beoordelen. Als je in het lido in de rij gaat staan ga je vanzelf naar boven. Vergeet niet te springen als je van de duikplank afloopt! Met verschillende toetsen (Q-W-E-A-S-D-Z-X-C). Kan je allerlei houdingen aannemen. Andere habbo’s in het zwembad kunnen jou beoordelen.

Door “Het vernieuwde Habbo” is het niet meer mogelijk de duikplank te gebruiken. Over de status hiervan is niets bekend.