Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Openbare ruimtes

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Openbare ruimtes

Openbare ruimtes
Openbare ruimtes (ookwel: Openbare of Pubs genoemd) zij ruimtes waar elke habbo toegang tot heeft. Niemand (behalve moderators) kunnen die rechten ontnemen.

Hoe bestel je een drankje?
Wil je iets bestellen bij een van de barmedewerkers in de Openbare Ruimten van het hotel, ga dan aan de balie staan, en ‘zeg’ je bestelling. Niet schreeuwen, dan worden de barkeepers boos.
In het hotel zijn alleen alcoholvrije drankjes te krijgen, en sigaretten hebben ze ook niet.

Heb je credits nodig voor een hapje of drankje?
Nee, alle koelkasten, restaurants, waterkranen en café’s staan wagenwijd voor je open. Pak maar wat je lekker vindt!
Wil je iets bestellen bij een van de barmedewerkers in de Openbare Ruimten van het hotel, ga dan aan de balie staan, en ‘zeg’ je bestelling. Zet je tekst niet op ‘Schreeuw’, want dan reageren de barmensen niet.
In het hotel zijn alleen alcoholvrije drankjes te krijgen, en sigaretten hebben we ook niet.

Kan je werken in een openbare ruimte?
Nee, Het ziet er even leuk uit om iedereen een drankje aan te geven maar het zijn werkdagen van 19 uur, zonder loon en geen pauze. Hartstikke saai dus! Die tijd kan je ook aan je kamers besteden!

Nieuwe openbare ruimtes!
In de lente van 2012, precies een jaar nadat de oude ruimtes werden verwijderd maken ze hun comeback in het hotel. De meest populaire kamers zijn weer te bezoeken via de navigator.