Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Habbo Staff

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Habbo Staff

Om het nederlandse hotel “up-and-running” te houden zijn er een aantal mensen in het hotel die ervoor zorgen dat dat ook daadwerkelijk gebeurd. Deze Habbo “Staff” leden herken je aan hun speciale staffbadge en zijn regelmatig te vinden bij allerlei competities en andere activiteiten. De een zul je vaker zien dan de ander, een medewerker van de Player support is namelijk meer achter de schermen bezig, dan in het hotel zelf.

Filomiena – Community Coordinator
Alacazem – Community Engagement Coordinator
Amaelle – Community Moderator
Fitina – Community Moderator
DoctorUil – Community Moderator

Moderators

Naast Habbo Staffleden zijn er ook nog Moderators aan het werk in Habbo. Mocht je een probleem hebben en via het vraagteken/de help-button om hulp roepen, dan zullen zij je vraag beantwoorden. Daarnaast lopen ze rond in het hotel om hackers en scammers uit de weg te ruimen. Moderators zijn gewoon betaalde functies binnen habbo. Je kunt dus niet (zoals het oude Hobba programma) zomaar een moderator worden!

MOD-Tila2695
MOD-Ossescher
MOD-Apanchin
MOD-RoxyTase
MOD-Aleron.Katana
MOD-Roaluaka
MOD-Sunflower1234
MOD-Canisvita
MOD-Alcos

Ambassadeurs

Ter ondersteuning van de Habbo staff en de moderators lopen er ook nog Ambassadeurs rond in het hotel. Dit zijn ervaren spelers die een oogje in het zeil houden en ingrijpen waar nodig. Het Ambassadeurs-team word geleid door de zogeheten master-Ambassador(‘s).

002 – Master Ambassadeur
Twanio – Master Ambassadeur
Cola-fless – Ambassadeur
Cool-Stuiver – Ambassadeur
.:Red-Bull:. – Ambassadeur
Slimmeke1 – Ambassadeur
UnknownDreams – Ambassadeur
Youka-Serty – Ambassadeur