Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Over Habbofun

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Over Habbofun

De Geschiedenis van Habbofun
Habbofun bestaat sinds december 2006 en had zijn officiële opening op 1 januari 2007, en is opgericht door !Zenda!
De complete website trok toen erg veel bezoekers en kwam in de top 3 bekendste fansites van nederland. Helaas werden onze nieuwsreporters minder actief en zo werd het nieuws minder actueel, tot op een gegeven moment 2 weken lang geen nieuwsbericht meer werd gepost. !Zenda! kreeg het zelf ook erg druk kreeg met school en besloot Habbofun een tijdje op een laag vuur te zetten.

Na het een tijdje rustig aan te hebben gedaan met habbofun, kreeg het staffteam er weer moed en zin in en begonnen we een frisse start met een nieuwe layout. Al heel snel volgde er een weer nieuwe layout. Die layout was uitgebreider en er werden hogere eisen gesteld aan de nieuwsreporters, waardoor het nieuws werd verbeterd. Tot op de dag van vandaag blijft onze hoop en moed versterken om een goede fansite neer te zetten.

Op 1 juli 2009 was de volgende grote vernieuwing. Deze layout was wel één van de mooiste, maar zat helaas niet goed in elkaar. Het moest natuurlijk wel ‘fun’ blijven, dus gingen we weer op zoek naar ideeën. Integenstelling tot onze verwachting bleek de nieuwe er nóg beter uit te zien! We begonnen aan een groot project. Uiteindelijk lanceerden we dan de allernieuwste versie op 30 april 2010!

Op 24 mei 2010 is habbofun nog verder uitgebreid, Sinds vandaag is habbofun.net operationeel. De nieuwe host zal ons groeiende dataverkeer gaan verzorgen. De website is en blijft gewoon habbofun.nl, maar habbofun.net gaat het zware werk doen. (Al zal je daar als bezoeker niet heel veel van merken.)

Omdat volgens ons het ledensysteem niet veel toevoegde aan de website besloten we back to basic te gaan. Een frisse layout en informatie waar het voor bedoelt is. Om gelezen te worden. Alle content is bijgewerkt en heeft een nieuw uiterlijk gekregen. In december 2010 was het zover. Precies 4 jaar na de allereerste byte van habbofun.

Het fansiteprogramma heeft een tijdje stilgelegen na het vertrek van Jason. Dat heeft ons mooi te tijd gegeven om Habbofun in een nieuw jasje te steken. Een rustige strakke layout die meteen al het nieuws op de homepage laat zien. Maart 2013 is deze nieuwe versie klaar. Wij zijn er blij mee! Wat vind jij?

Aan alles komt een eind
In september 2015 is Habbofun.nl (na eigen besluit) niet langer actief als officiële fansite. Meer over ons afscheid lees je in dit nieuwsbericht!

Officiële fansite

Is habbofun een Officiële fansite geweest?
Ja! Sinds november 2013 is de Nederlandse staff een nieuwe samenwerking aangegaan met de Officiële fansites, Habbofun.nl hoorde daarbij! In september 2015 hebben we ons afgemeld vanwege de keus om te stoppen als actieve fansite. Een lijst met huidige officiële fansites vind je Hier »