Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Tips ‘n Tweaks

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Tips & Tweaks

Habbo kent een aantal trucjes om je leven in het hotel iets makkelijker of leuker te maken. Bij het inrichten van je kamers kun je speciale hotkeys gebruiken om dit razendsnel te doen. Wil je een prachtig park bouwen en heb je last van de vloer en de muren in je kamer? Ook daar kun je vanaf!

Hotkeys
Gebruik deze toetsen in combinatie met een muisklik om de actie uit te voeren!
CTRL + Klik om je meubel op te pakken
ALT + Klik op je meubel te verplaatsen
SHIFT + Klik op je meubel te draaien

Kamertweaks

Geen muren of vloer?
Gemeubilleerde kamers zien er vaak veel mooier uit zonder muren of vloer, omdat je daar losse posters of perkjes voor hebt. Je kunt je muur en vloer verbergen door ze allebei een dieprode kleur te geven, daarna heb je een “sfeerverlichter” nodig, zet deze op donkerblauw en kies “alleen achtergrond”. (let op, als VIP kun je ook gewoon de optie “verberg muren” aanzetten).

Over je meubellimiet
Kamers bouwen is leuk, maar iedere kamer heeft een meubellimiet, op dat punt kunnen er gewoon geen meubels meer bij. toch wel! Hang een plakbriefje op en ga opnieuw de kamer in, daarna kun je nog een paar meubels plaatsen, let wel op. Als je dit teveel doet krijgen jij en je bezoekers vaak foutmeldingen als je je kamer binnengaat.

Oude Tweaks

Habbo kent vele verborgen geheimen, Om ze te weten te komen moet je heel goed opletten, of natuurlijk de pagina even doorlezen. – Door de komst van de bèta (2009) en het verdwijnen van de openbare ruimten (2011) zijn niet alle tweaks meer bruikbaar.

Verborgen plaatsen

Deze tweaks waren te gebruiken in diverse openbare ruimtes. Omdat de openbare ruimtes niet meer in de navigator staan zul je ze niet zomaar kunnen gebruiken! In sommige openbare gebieden zoals het zonneterras zijn plaatsen die onbereikbaar lijken. Toch niet!
Zonneterras: klik op de 4 beschadigingen in de muur, 1 voor 1. Zo kom je in de Vip ruimte.
Picknickweide: Klik op 1 van de 2 vakjes rechts van de schommel om de boom in te klimmen.
Bibliotheek: Houd je muis op de rand van de linkermuur tot je een geel vakje vind, klikken en je staat in het niets!
Lido: Stem direct na je duik in het landingsbad om er te blijven, anders zwem je automatisch naar de trap.

Wist je..

.. dat de kleine cactus in een van de ramen stamt uit de betatijd?
.. dat als je 2x op het hoofd van iemand op zijn home klikt, er een wervelwind overheen gaat?
.. dat voor de blokjes, er een PH box kwam als de meubel nog moest laden?
.. dat een van de sulake graphs een Bal heeft getekend als grap, die je nog overal tegenkomt? (trofëen, openbare ruimte, hoteloverzichten etc.)