Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. Dit is niet de officiële website. De website eist geen rechten op deze inhoud.

Verbannen

Welkom

Habbofun is een bekende fansite van Habbo, het populaire jongerenspel van Sulake. Waar wacht je nog op?

Habbo

Ben je verbannen? Zo ja, dan zit daar altijd een goede reden achter. Er tegen in gaan heeft meestal geen zin. Probeer eerst de reden te achterhalen van je verbanning. We hebben de 3 meest voorkomende op een rij gezet, met een oplossing erbij. veel succes!

Je bent verbannen voor het oplichten of iets dergelijks
Hier is vrij weinig aan te doen, Habbo (en habbofun ook) heeft een Zero-Tolerance beleid tegen scammers, dit betekend dat als je het eenmaal gedaan hebt, je er echt niets meer aan kunt doen, omdat het gewoon pure diefstal is. Ben je er echt van overtuigt dat je onschuldig bent? gebruik dan de helptool even! De helptool en andere hulp kun je vinden op deze pagina.

Je bent verbannen voor het gebruik van grof taalgebruik
Deze ban duurt meestal tussen de 24 uur en 7 dagen. Omdat deze te bewijzen is vanuit de chatlogs kun je hier niet veel tegen doen, behalve wachten. In de tussentijd kun je je afvragen waarom het zo saai is zonder habbo. Dit is precies de bedoeling van de ban, onderaan de pagina lees je er meer over.


Je bent verbannen voor het bezit van een Retro hotel
Oei, dat is niet fijn. Is je retro afgesloten? ja? goedzo.. Habbo verbant je niet zomaar, in principe is er niks mis met een gratis hotel, dat is wat jij ook denkt, maar er schuilt veel meer achter. Lees maar even goed door. Een retro is niet alleen gratis, het is ook gevaarlijk en kost anderen een hoop geld. Retro’s zijn gevaarlijk omdat er zomaar kwaadaardige software tijdens het inloggen of bezoeken van de site je computer in kan kruipen. Een nietsvermoedende gebruiker kan zo al zijn gegevens doorsturen aan de verzender. En voila, al je meubels zijn weg. Een retro is ook nog eens de boosdoener van de leeglopende Officiële hotels. Wat dat uitmaakt? Nou nogal, Habbo lijkt simpel, maar al die meubels, al die pixels moeten door iemand getekend worden. Dan moet iemand ze nog verwerken in het systeem. Daarnaast heb je nog mensen die nieuwe functies ontwerpen en vormgeven. Dit gebeurt allemaal in Finland met zo’n 100 mensen. Dan heb je de hotels nog. Ieder hotel heeft een kantoor waar mensen werken, Onze eigen Crowley zit op het kantoor in Amsterdam. Waar ook allemaal Moderatoren aan het werk zijn. Die mensen kosten allemaal geld. Dat wordt betaald uit de winst van Creditaankopen. Dat is ook de reden dat Credits geld kosten. Door retro’s gaan Habbo’s minder spelen, en minder credits kopen, dat zorgt ervoor dat Sulake minder nieuwe functies en meubels kan maken, Dan is er dus ook niets meer aan de retro’s want die kunnen de nieuwe dingen niet kopieëren.. Nu ben je iets opgestoken over het kwaad van retro’s. Het is verstandig nu eens na te denken over je eigen daden, Het kan nooit kwaad een excuusbrief naar Habbo te sturen, doe dit wel per post, dat is iets persoonlijker. Als je brief oprecht is, geeft Habbo je misschien nog wel een kans. Als je eerdere waarschuwingen naar je retro hebt genegeerd is de kans natuurlijk een stuk kleiner.